Gulašzupas sastāvdaļas
✅ 0,5 kg jaunlopa gulašs;
✅ 2 vidēja izmēra sīpoli;
✅ 4 ķiplou daiviņas;
✅ 3 lieli burkāni;
✅ 1 paprika;
✅ 3 lieli kartupeļi;
✅ 300 g tomātu mērce (mēs izvēlamies Rundāles);
✅ Garšvielu maisījums Carmencita Carne IBERIAN (pērkam Sky&More);
✅ Sāls pēc garšas;
✅ Olīveļļa un sviests gaļas un dārzeņu apcepšanai;
✅ 3l ūdens.
Pagatavošana
Viss ir vienkārši:
- Tiem kuriem patīk lielāki gaļas gabaliņi, tie jau sagriezto gulašu tikai apcep, bet, ja tomēr patīk mazāki, tad šos mazos gabaliņus sagriež vēl sīkāk un apcep eļļā un sviestā.
- Nomizojam, nomazgājam un sagriežam sīpolus, ķiplokus, burkānus un papriku.
- Apcepam sīpolus, pēc tam ķiplokus, burkānus un papriku.
- Sajaucam apceptos dārzeņus kopā ar gaļu, pievienojam tomātu mērci un garšvielu maisījumu. Atstājam visu, lai sautējas pusstundu uz vidējas uguns. Mums ir elektriskā plīts, tad liekam uz 6.
- Nomizojam, nomazgājam, sagriežam kartupeļus un pievienojam tos, lai sautējas kopā jau ar pārējām sastāvdaļām.
- Kad kartupeļi un gaļa izsautējušies mīksti, tad slēdzam nost uguni un pievienojam sāli pēc garšas.
Un tas ir arī viss!
Pasniedzam kā vēlamies - ar krējumu, zaļumiem, čabatas vai citas maizes šķēlīti.
Lai labi garšo!