Liellopa gulašs
Garša | Izteikta liellopa gaļas garša |
Tekstūra | Maiga, viegli šķiedraina |
Pagatavošana | Sautēšana, lēna vārīšana, ātrā apcepšana |
Kur izmantot | Klasiskais gulašs, sautējumi, mērces |
Mūsu liellopa gulašs nāk no rūpīgi izvēlētām topside un silverside šķiņķa daļām – īsts dārgums virtuvē! Šīs daļas kļūst maigas ātri, saglabājot patīkamu tekstūru pat tad, ja steigā sanāk saīsināt gatavošanas laiku.
Lai atvieglotu gatavošanu, mēs jau sagriezām gaļu ideālā lielumā – atliek tikai likt pannā un baudīt gatavošanas procesu bez liekas ņemšanās!
Vēlaties lielāku kontroli pār gabaliņu izmēru? Izmēģiniet jau sagriezto liellopa stroganovu vai izvēlieties veselu liellopa šķiņķi, lai grieztu tieši tā, kā jums patīk.
Rūpīga iepakošana un uzglabāšana
Liellopa gulašu iepakojam vakuumā, kas pasargā gaļu no oksidēšanās. Šis iepakojums saglabā produkta svaigumu un novērš pelēkas nokrāsas veidošanos – pazīmi, ka gaļā sākušas vairoties baktērijas un tā vairs nav piemērota lietošanai svaigā veidā.
Ražošanā uzglabājam gaļu 0 līdz +2°C temperatūrā. Šādos apstākļos vakuumiepakota gaļa var saglabāt kvalitāti līdz 2–4 mēnešiem, taču uz etiķetes norādām 8 dienu termiņu. Tas tāpēc, ka mājas ledusskapī temperatūras svārstības un biežā durvju virināšana saīsina produkta derīguma laiku.
Lai baudītu augstāko kvalitāti, sekojiet uz iepakojuma norādītajiem uzglabāšanas nosacījumiem.
Kā vislabāk pagatavot liellopa gulašu
- Klasiskais gulašs – Zeltaini apcepiet gaļu kopā ar sīpoliem, tad pievienojiet papriku, ķiplokus un tomātus. Sautējiet uz lēnas uguns 1–1,5 stundas, līdz gaļa kļūst maiga un garšas apvienojas dziļā, aromātiskā mērcē.
- Ātrais variants – Ja laika nav daudz, apcepiet gaļu ar iecienītākajiem dārzeņiem, pielejiet nedaudz buljona un sautējiet tikai 30–40 minūtes.
- Lēnvārītājs – Ielieciet visas sastāvdaļas lēnvārītājā, iestatiet zemu temperatūru (77–80°C) un ļaujiet tam burbuļot 4–5 stundas. Gaļa kļūs izcili maiga, un garšas – vēl dziļākas!
Kā mums patīk pasniegt liellopa gulašu
- Ungāru gulašs – Gatavots ar papriku, ķimenēm un krējumu, pasniegts ar čipetki nūdelēm vai kartupeļu biezeni – īstens komforta ēdiens!
- Čehu gulašs – Lēni sautēts ar tumšo alu un Karlsbādes knēdeļiem, bagātīgs un sātīgs.
- Gulašs ar saldajiem kartupeļiem – Sildoša versija ar saldajiem kartupeļiem, krēmīgu kokospienu un aromātiskām garšvielām, pasniegts ar graudaugiem.
Neviena kārtīga zupa nevar iztikt bez šī! Biešu zupa, buljons ar klimpām…mēli var norīt. Pasūtu, kad vien ir.
teicami
-
Ja prot pagatavot mērci, ļoti labs. Cena kā jau liellopam un vēl gatavi sagrieztam cepšanai- nav tā patīkamākā.
labs, mīksts.
Laba
Super, kā vienmēr
x
teicami
laba
Ļoti laba un svaiga gaļa. Paldies.
Servis ātrs un kvalitatīvs, produkcija tīra, kārtīga perfekti sagatavota un iepakota, un pats galvenais ļoti garda pēc pagatavošanas. Paldies!
Izcili
perfekti
Всегда, очень хоршее и свежее мясо.
Очень хороше и свежее мясо, заказываю уже несколько месяцев и качество всегда на высоте - все кусочки хорошие, без обрезков.
Ļoti garšīgi.
Kā vienmēr, kvalitatīvs produkts, laipna apkalpošana!
Svaiga kā vienmēr
Отличное мясо и всегда свежее. Спасибо
Garšīga gaļa burgerim, bez skrimšļiem un liekiem taukiem
Ļoti svaiga gaļa!
Kā vienmēr, ļoti garšīgi.
Super!
Viss ļoti svaigs un kvalitatīvs
Lielisks produkts! Perfekti vienādi gabaliņi, izdodas vienmēr!
Neizturēja uzglabāšanas termiņu, glabājās pie +2, bet 14. Martā jau bija skābā un tumša, kaut gan termiņš 16.03.
Akurāti sagriests
tīra kvalitāte.
Smuki sagriezta svaiga gaļa petfektā iepakojumā