Svaiga un sulīga maltā liellopa gaļa burgeriem, iegūta no īpaši selekcionētiem steika lopiem līdz 30 mēnešu vecumam.
Ideāli sabalansēts 80% liesās gaļas un 20% tauku saturs nodrošina nevainojamu garšu un tekstūru.
Maltā gaļa apstrādāta caur smalkāku sietu nekā liellopa maltās gaļas masa, radot vienmērīgu tauku sadalījumu. Satur 1% sāls, bez papildu garšvielām.
Īpaši piemērota sulīgiem mājas burgeriem – gaļa saglabā formu cepšanas laikā un neizjūk. Maksimāli attīrīta no cīpslām un plēvēm, nodrošinot nevainojamu konsistenci.
Tiem, kas izvēlas liesāku variantu, piedāvājam arī 90/10 burgeru gaļu. Ērtākai lietošanai pieejamas gatavas burgeru kotletes.
Liellopa burgeru gaļu iepakojam vakuumā, kas aizsargā to no oksidēšanās. Šis iepakojums saglabā produkta svaigumu un novērš pelēkas nokrāsas veidošanos – pazīmi, ka gaļā sākušas vairoties baktērijas un tā vairs nav piemērota lietošanai svaigā veidā.
Ražošanā uzglabājam gaļu 0 līdz +2°C temperatūrā. Šādos apstākļos vakuumiepakota gaļa var saglabāt kvalitāti līdz 2–4 mēnešiem, taču uz etiķetes norādām 10 dienu termiņu. Tas tāpēc, ka mājas ledusskapī temperatūras svārstības un biežā durvju virināšana saīsina produkta derīguma laiku.
Lai baudītu augstāko kvalitāti, sekojiet uz iepakojuma norādītajiem uzglabāšanas nosacījumiem.