Burger meat 80/20 0.5 kg

Realizācijas laiks 10 dienas Aptuvenais svars gabalā 0.5 kg Cena par 1 kg € 12.71
Zaļā karotīte
Izvēlies apjomu
Produktu iespējams iegādāties tikai gabalā.
1 gab € 6.35
2 gab € 12.71
3 gab € 19.06
4 gab € 25.41
5 gab € 31.76
6 gab € 38.12
7 gab € 44.47
8 gab € 50.82
9 gab € 57.17
10 gab € 63.53
Precīzs svars tiks norādīts rēķinā, kas tiks nosūtīts pēc pasūtījuma sagatavošanas.
Ielikt grozā

Liellopa burgeru gaļa 80/20 (500 g)

Svaiga un sulīga maltā liellopa gaļa burgeriem, iegūta no īpaši selekcionētiem steika lopiem līdz 30 mēnešu vecumam. 

Ideāli sabalansēts 80% liesās gaļas un 20% tauku saturs nodrošina nevainojamu garšu un tekstūru. 

Maltā gaļa apstrādāta caur smalkāku sietu nekā liellopa maltās gaļas masa, radot vienmērīgu tauku sadalījumu. Satur 1% sāls, bez papildu garšvielām.

Īpaši piemērota sulīgiem mājas burgeriem – gaļa saglabā formu cepšanas laikā un neizjūk. Maksimāli attīrīta no cīpslām un plēvēm, nodrošinot nevainojamu konsistenci.

Tiem, kas izvēlas liesāku variantu, piedāvājam arī 90/10 burgeru gaļu. Ērtākai lietošanai pieejamas gatavas burgeru kotletes.


Rūpīga iepakošana un uzglabāšana

Liellopa burgeru gaļu iepakojam vakuumā, kas aizsargā to no oksidēšanās. Šis iepakojums saglabā produkta svaigumu un novērš pelēkas nokrāsas veidošanos – pazīmi, ka gaļā sākušas vairoties baktērijas un tā vairs nav piemērota lietošanai svaigā veidā.

Ražošanā uzglabājam gaļu 0 līdz +2°C temperatūrā. Šādos apstākļos vakuumiepakota gaļa var saglabāt kvalitāti līdz 2–4 mēnešiem, taču uz etiķetes norādām 10 dienu termiņu. Tas tāpēc, ka mājas ledusskapī temperatūras svārstības un biežā durvju virināšana saīsina produkta derīguma laiku. 

Lai baudītu augstāko kvalitāti, sekojiet uz iepakojuma norādītajiem uzglabāšanas nosacījumiem.


Kā pagatavot perfektu vidēji izceptu liellopa gaļas burgeru (80/20)

  1. Veidojiet 2 cm biezus, 150 g burgerus, centrā izveidojot vieglu iedobi – tas palīdzēs saglabāt formu cepšanas laikā un novērsīs uzpūšanos.
  2. Cepiet uz karstas pannas (200°C) 5-6 minūtes katrā pusē vidējai gatavībai (60-65°C iekšpusē). Ideāli sulīgam burgeram centram jāpaliek viegli rozā.
  3. Grilējot, cepiet 5 minūtes katrā pusē. Var grilēt tieši virs karstuma, jo tauku saturs aizsargā no izžūšanas.
  4. Ļaujiet gaļai 3-5 minūtes "atpūsties" pirms pasniegšanas – šajā laikā gaļas sulas vienmērīgi sadalīsies, padarot burgeru vēl sulīgāku.


Kā mums patīk pasniegt burgerus

  • Klasiskais burgers – Kraukšķīga brioche maizīte, sulīgs gaļas plācenis, čedaras siers, karamelizēti sīpoli un mājas burgeru mērce.
  • BBQ burgers – Grauzdēta sēklu maize, gaļas plācenis ar BBQ glazūru, bekons, marinēti gurķīši un cepti sīpoli.
  • Gourmet burgers – Ciabatta maizīte, gaļas plācenis, zilais siers, rukola un balzamiko mērce.



02.04.2025
Ēdam katru dienu! Iemācījamies cept pannā, lai tauki neizkūstu parāk daudz un lai būtu kraukšķīga garoziņa. 100% enerģija līdz vakariņām!
10.03.2024
Sanāca lieliski burgeri.
03.07.2023
Izcils produkts
26.06.2023
Forša kā vienmēr
19.12.2022
Perfekta gaļa burgeriem!
03.08.2022
5+/5
29.03.2022
No februāra beigās iegādātās gaļas kotletes bija sulīgākas nekā šoreiz. Gaļa kvalitatīva un svaiga.
22.02.2022
sulīga un garšīga
10.08.2021
Ļoti labi!
02.05.2021
Suliigs, svaigs, 5+
09.03.2021
Laba
02.12.2020
Noteikti iesaku!