Liellopa burgeru gaļa 90/10 (500 g)
Mūsu 90/10 burgeru gaļa nāk no rūpīgi audzētiem steika lopiem līdz 30 mēnešu vecumam.
Ar 90% liesās gaļas, 10% tauku un tikai 1% sāls, tā izceļ liellopa dabisko garšu, padarot to par lielisku izvēli tiem, kas vēlas tīru, intensīvu liellopa gaļas aromātu.
Pielāgota malšana nodrošina vienmērīgu konsistenci, savukārt rūpīga attīrīšana no cīpslām garantē maigu, viendabīgu struktūru. Plāceņi saglabā formu cepšanas laikā, nodrošinot sulīgu, stingru tekstūru.
Pieejams arī klasiskais 80/20 burgeru gaļas maisījums un gatavas burgeru kotletes ērtākai un ātrākai pagatavošanai.
Rūpīga iepakošana un uzglabāšana
Liellopa burgeru gaļu iepakojam vakuumā, kas aizsargā to no oksidēšanās. Šis iepakojums saglabā produkta svaigumu un novērš pelēkas nokrāsas veidošanos – pazīmi, ka gaļā sākušas vairoties baktērijas un tā vairs nav piemērota lietošanai svaigā veidā.
Ražošanā uzglabājam gaļu 0 līdz +2°C temperatūrā. Šādos apstākļos vakuumiepakota gaļa var saglabāt kvalitāti līdz 2–4 mēnešiem, taču uz etiķetes norādām 8 dienu termiņu. Tas tāpēc, ka mājas ledusskapī temperatūras svārstības un biežā durvju virināšana saīsina produkta derīguma laiku.
Lai baudītu augstāko kvalitāti, sekojiet uz iepakojuma norādītajiem uzglabāšanas nosacījumiem.
Kā pagatavot perfektu vidēji izceptu liellopa gaļas burgeru (90/10)
- Veidojiet 2 cm biezus, 150 g burgerus, centrā izveidojot vieglu iedobi – tas palīdzēs saglabāt formu cepšanas laikā un novērsīs uzpūšanos.
- Cepiet uz karstas pannas (200°C) 5 minūtes katrā pusē vidējai gatavībai (60-65°C iekšpusē). 90/10 gaļai ieteicams īsāks cepšanas laiks, lai saglabātu maksimālu sulīgumu.
- Grilējot, cepiet 4 minūtes katrā pusē. Uzmanieties no uzliesmojumiem, jo 90/10 gaļa ir jūtīgāka pret karstumu.
- Ļaujiet gaļai 3-5 minūtes "atpūsties" pirms pasniegšanas – šajā laikā gaļas sulas vienmērīgi sadalīsies, padarot burgeru vēl sulīgāku.
Kā mums patīk pasniegt burgerus
- Portobello klasika – Plācenis starp divām lēni grilētām portobello sēnēm, to maigā tekstūra lieliski papildina gaļas intensitāti. Pārklāts ar kausētu zilo sieru un balzamiko glazētu sīpolu marmelādi.
- Baklažānu pamatne – Plācenis uz kraukšķīgi ceptas baklažāna šķēles ar timiānu un olīveļļu. Papildināts ar krēmīgu humusu, grauzdētiem ciedru riekstiem un svaigām garšaugiem.
- Lapu tvērums – Plācenis glīti ietīts kraukšķīgās romiešu salātu lapās. Papildināts ar svaigiem gurķiem, krāsainiem tomātiem, kaperiem un bazilikā gatavotu pesto mērci.
Laba gaļiņa! Un var arī kantainus burgerus taisīt ar kantaino burgermaizi.
Lieliski
Ļoti laba
pa daudz asinis bija, bet bija garsigi
Lieliski!!!!
vēl nesagatvoju - sasaldēju
Izcili
ka vienmer loti kvalitati
очень очень вкусно )))))))
Отличное качество.....
Отличное мясо!
Svaiga gaļa
ļoti labs, svaigs produkts. Vienmēr vakuuma iepakots
Laba
Fantastiska maltā gaļa. Gan garša, gan tekstūra ir 10/10.
Gaļa liesiska, bet būtu labi, ja nebūtu plastamasa kastē, jo liekam to saldēt
Izcils serviss un kvalitāte!!!