Burger meat 90/10 0.5kg

Realizācijas laiks 8 dienas Aptuvenais svars gabalā 0.5 kg Cena par 1 kg € 17.55
Zaļā karotīte
Izvēlies apjomu
Produktu iespējams iegādāties tikai gabalā.
1 gab € 8.77
2 gab € 17.55
3 gab € 26.32
4 gab € 35.09
5 gab € 43.86
6 gab € 52.64
7 gab € 61.41
8 gab € 70.18
9 gab € 78.95
10 gab € 87.73
Precīzs svars tiks norādīts rēķinā, kas tiks nosūtīts pēc pasūtījuma sagatavošanas.
Ielikt grozā

Liellopa burgeru gaļa 90/10 (500 g)

Mūsu 90/10 burgeru gaļa nāk no rūpīgi audzētiem steika lopiem līdz 30 mēnešu vecumam. 

Ar 90% liesās gaļas, 10% tauku un tikai 1% sāls, tā izceļ liellopa dabisko garšu, padarot to par lielisku izvēli tiem, kas vēlas tīru, intensīvu liellopa gaļas aromātu. 

Pielāgota malšana nodrošina vienmērīgu konsistenci, savukārt rūpīga attīrīšana no cīpslām garantē maigu, viendabīgu struktūru. Plāceņi saglabā formu cepšanas laikā, nodrošinot sulīgu, stingru tekstūru.

Pieejams arī klasiskais 80/20 burgeru gaļas maisījums un gatavas burgeru kotletes ērtākai un ātrākai pagatavošanai.


Rūpīga iepakošana un uzglabāšana

Liellopa burgeru gaļu iepakojam vakuumā, kas aizsargā to no oksidēšanās. Šis iepakojums saglabā produkta svaigumu un novērš pelēkas nokrāsas veidošanos – pazīmi, ka gaļā sākušas vairoties baktērijas un tā vairs nav piemērota lietošanai svaigā veidā.

Ražošanā uzglabājam gaļu 0 līdz +2°C temperatūrā. Šādos apstākļos vakuumiepakota gaļa var saglabāt kvalitāti līdz 2–4 mēnešiem, taču uz etiķetes norādām 8 dienu termiņu. Tas tāpēc, ka mājas ledusskapī temperatūras svārstības un biežā durvju virināšana saīsina produkta derīguma laiku. 

Lai baudītu augstāko kvalitāti, sekojiet uz iepakojuma norādītajiem uzglabāšanas nosacījumiem.


Kā pagatavot perfektu vidēji izceptu liellopa gaļas burgeru (90/10)

  1. Veidojiet 2 cm biezus, 150 g burgerus, centrā izveidojot vieglu iedobi – tas palīdzēs saglabāt formu cepšanas laikā un novērsīs uzpūšanos.
  2. Cepiet uz karstas pannas (200°C) 5 minūtes katrā pusē vidējai gatavībai (60-65°C iekšpusē). 90/10 gaļai ieteicams īsāks cepšanas laiks, lai saglabātu maksimālu sulīgumu.
  3. Grilējot, cepiet 4 minūtes katrā pusē. Uzmanieties no uzliesmojumiem, jo 90/10 gaļa ir jūtīgāka pret karstumu.
  4. Ļaujiet gaļai 3-5 minūtes "atpūsties" pirms pasniegšanas – šajā laikā gaļas sulas vienmērīgi sadalīsies, padarot burgeru vēl sulīgāku.


Kā mums patīk pasniegt burgerus

  • Portobello klasika – Plācenis starp divām lēni grilētām portobello sēnēm, to maigā tekstūra lieliski papildina gaļas intensitāti. Pārklāts ar kausētu zilo sieru un balzamiko glazētu sīpolu marmelādi.
  • Baklažānu pamatne – Plācenis uz kraukšķīgi ceptas baklažāna šķēles ar timiānu un olīveļļu. Papildināts ar krēmīgu humusu, grauzdētiem ciedru riekstiem un svaigām garšaugiem.
  • Lapu tvērums – Plācenis glīti ietīts kraukšķīgās romiešu salātu lapās. Papildināts ar svaigiem gurķiem, krāsainiem tomātiem, kaperiem un bazilikā gatavotu pesto mērci.




02.09.2024
Laba gaļiņa! Un var arī kantainus burgerus taisīt ar kantaino burgermaizi.
03.03.2024
Lieliski
29.10.2023
Ļoti laba
11.10.2023
pa daudz asinis bija, bet bija garsigi
17.07.2023
Lieliski!!!!
12.04.2023
vēl nesagatvoju - sasaldēju
08.01.2023
Izcili
06.04.2022
ka vienmer loti kvalitati
23.03.2022
очень очень вкусно )))))))
28.12.2021
Отличное качество.....
30.06.2021
Отличное мясо!
27.06.2021
Svaiga gaļa
04.04.2021
ļoti labs, svaigs produkts. Vienmēr vakuuma iepakots
09.03.2021
Laba
02.03.2021
Fantastiska maltā gaļa. Gan garša, gan tekstūra ir 10/10.
09.02.2021
Gaļa liesiska, bet būtu labi, ja nebūtu plastamasa kastē, jo liekam to saldēt
03.02.2021
Izcils serviss un kvalitāte!!!