Top Blade

Realizācijas laiks 8 dienas Aptuvenais svars gabalā 1.00 kg - 1.4 kg kg Svars var mainīties +/-0.1 - 0.3 g Cena par 1 kg € 15.73
Zaļā karotīte
Izvēlies apjomu
Produktu iespējams iegādāties tikai gabalā.
1 gab € 18.88
2 gab € 37.75
3 gab € 56.63
4 gab € 75.50
Precīzs svars tiks norādīts rēķinā, kas tiks nosūtīts pēc pasūtījuma sagatavošanas.
Ielikt grozā

Top Blade

Garša

Intensīva liellopa garša

Tekstūra

Sulīga, ar izteiktiem saistaudiem

Pagatavošana

Lēnā cepšana, sautēšana, grilēšana

Kur izmantot

Sautējumi, steiki, plucināta gaļa

Top Blade nāk no liellopa lāpstiņas augšējās daļas – sulīgs, garšām bagāts gabals ar izteiktu tekstūru. 

Mēs piedāvājam Top Blade tā dabiskajā formā ar vidū esošo saistaudu cīpslu, kas, pareizi pagatavota, piešķir gaļai sulīgumu un bagātīgu garšu.

No šīs pašas vietas tiek iegūts arī Flat Iron steiks, taču tas tiek atdalīts no vidējās saistaudu cīpslas, padarot to maigāku. 


Rūpīga iepakošana un uzglabāšana

Top Blade iepakojam vakuumā, kas aizsargā gaļu no oksidēšanās. Šis iepakojums saglabā produkta svaigumu un novērš pelēkas nokrāsas veidošanos – pazīmi, ka gaļā sākušas vairoties baktērijas un tā vairs nav piemērota lietošanai svaigā veidā.

Ražošanā uzglabājam gaļu 0 līdz +2°C temperatūrā. Šādos apstākļos vakuumiepakota gaļa var saglabāt kvalitāti līdz 2–4 mēnešiem, taču uz etiķetes norādām 8 dienu termiņu. Tas tāpēc, ka mājas ledusskapī temperatūras svārstības un biežā durvju virināšana saīsina produkta derīguma laiku. 

Lai baudītu augstāko kvalitāti, sekojiet uz iepakojuma norādītajiem uzglabāšanas nosacījumiem.


Kā vislabāk pagatavot Top Blade

  • "Lēnās pannās" metode Top Blade steikam:
    • Marinējiet steiku 4–8 stundas skābā marinādē.
    • Sākotnēji apcepiet 2 minūtes katrā pusē augstā temperatūrā.
    • Samaziniet uguni līdz vidējai-zemai un turpiniet cept 8–10 minūtes, apgriežot ik pēc 2 minūtēm līdz steika iekšējā temperatūra sasniedz 70°C.
    • Atpūtiniet 5–7 minūtes.
    • Grieziet ļoti plānās šķēlēs (2–3 mm) perpendikulāri cīpslai.
  • Sautēšana: Sagrieziet 3–5 cm kubiņos, apbrūniniet, pievienojiet dārzeņus un šķidrumu, gatavojiet cepeškrāsnī 150°C temperatūrā 2–2.5 stundas.
  • Lēnvārītājā (Pulled Beef): Saberzt ar garšvielām, apbrūnināt, gatavot zemā režīmā 6–8 stundas pie 77–80°C, saplucināt ar dakšiņu. Ideāli sendvičiem un tako.

Padoms: Top Blade ar vidējo cīpslu ir vislabāk piemērots tieši lēnajām gatavošanas metodēm, kas ļauj cīpslai kļūt mīkstākai un gaļai iegūt tādu maigumu, ka tā sadalās pirkstos.


Kā mums patīk pasniegt Top Blade

  • Tradicionāls sautējums – Gatavots ar sakņu dārzeņiem, sarkanvīnu un timiānu, pasniegts ar kartupeļu biezeni.
  • BBQ plucināta gaļa – Lēni cepta, plucināta un jaukta ar BBQ mērci, ideāla burgeriem vai sendvičiem.
  • Steiku plates – Pareizi sagriezts pret šķiedru plānās šķēlēs, pasniegts ar čimičuri mērci un grilētiem dārzeņiem.





02.04.2025
Mūsu favorīts cenas/kvalitātes ziņā. Ar extra sviestu - iemīļots brokastis visai ģimenei!
28.02.2025
Очень хорошо
28.10.2024
10
08.07.2024
Kvalitāte laba, bet pagatavošanai vajag ilgāku laiku. Pretējā gadījumā sīksta.