Gaļas bumbiņas

Realizācijas laiks 6 dienas Svars var mainīties +/-50 - 100 g Cena par 1 kg € 16.94
Zaļā karotīte
Izvēlies apjomu
0.5 kg € 8.47
1.00 kg € 16.94
1.5 kg € 25.41
2.00 kg € 33.88
Precīzs svars tiks norādīts rēķinā, kas tiks nosūtīts pēc pasūtījuma sagatavošanas.
Ielikt grozā

Liellopa gaļas bumbiņas (frikadeles)

Garša

Tīra liellopa gaļas garša

Tekstūra

Sulīga, ar optimālu tauku saturu

Pagatavošana

Sautēšana, grilēšana, cepšana

Kur izmantot

Zupas, mērces, pastāvīgs ēdiens

Mūsu liellopa gaļas bumbiņas jeb frikadeles tiek gatavotas no rūpīgi izvēlētas maltās burgeru gaļas, kurā 80% liesās gaļas un 20% tauku nodrošina perfektu sulīguma un garšas balansu. Mazs izmērs, liela garša!

500 g iepakojumā atradīsiet 15 vienāda izmēra gaļas bumbiņas (30–40 g katra) – ideālas ātrām vakariņām vai svētku galdam! 

Bez garšvielām? Jā, jo tā jūs varat pievienot savas iecienītākās garšas – šīs frikadeles burtiski uzsūc mērces un garšvielas, padarot katru kumosu neaizmirstamu.

Izmēģiniet arī mūsu 80/20 maltu burgeru gaļu ērtos 500 g iepakojumos un gatavas 80/20 burgeru kotletes – sulīgas, bagātīgas ar garšu un gatavas jūsu iecienītākajiem ēdieniem!


Rūpīga iepakošana un uzglabāšana

Liellopa gaļas bumbiņas iepakojam vakuumā, kas pasargā tos no oksidēšanās. Šis iepakojums saglabā produkta svaigumu un novērš pelēkas nokrāsas veidošanos – pazīmi, ka gaļā sākušas vairoties baktērijas un tā vairs nav piemērota lietošanai svaigā veidā.

Ražošanā uzglabājam gaļu 0 līdz +2°C temperatūrā. Šādos apstākļos vakuumiepakota gaļa var saglabāt kvalitāti līdz 2–4 mēnešiem, taču uz etiķetes norādām 6 dienu termiņu. Tas tāpēc, ka mājas ledusskapī temperatūras svārstības un biežā durvju virināšana saīsina produkta derīguma laiku. 

Lai baudītu augstāko kvalitāti, sekojiet uz iepakojuma norādītajiem uzglabāšanas nosacījumiem.


Kā vislabāk pagatavot liellopa gaļas bumbiņas

  • Sautēšana mērcē – Viegli apbrūnināt bumbiņas no visām pusēm, tad turpināt sautēt tomātu vai sēņu mērcē 15-20 minūtes.
  • Grilēšana – Pārkaisīt gaļas bumbiņas ar iecienītākajām garšvielām un grilēt 6-8 minūtes, regulāri apgriežot.
  • Cepšana cepeškrāsnī – Sakārtot bumbiņas cepešpannā, pārliet ar mērci un cept 180°C temperatūrā 15-20 minūtes.


Kā mums patīk pasniegt liellopa gaļas bumbiņas

  • Klasiskā itāļu pasta – Gaļas bumbiņas sautētas tomātu-bazilika mērcē, pasniegtas ar al dente spageti un parmezāna skaidiņām.
  • Zviedru stila – Pasniegtas ar kartupeļu biezeni, dzērveņu ievārījumu un gaišo mērci.
  • Āzijas garšas – Bumbiņas teriyaki-ingvera mērcē, pasniegtas ar tvaicētiem rīsiem un sezama sēklām.




25.04.2024
Labi
06.04.2024
Nu jāsaka, ka iedvesmu pirkt radīja zviedru ēdiens no Ikea kafejnīcas. Nenožēloju, iznāca tāpat ka zviedriem.:) Lieliski.
03.03.2024
Teicama kvalitate