Liellopa sautējuma gaļa

Realizācijas laiks 8 dienas Svars var mainīties +/-100 - 200 g Cena par 1 kg € 10.89
Zaļā karotīte
Izvēlies apjomu
0.5 kg € 5.45
1 kg € 10.89
1.5 kg € 16.34
2 kg € 21.78
2.5 kg € 27.23
3 kg € 32.67
Precīzs svars tiks norādīts rēķinā, kas tiks nosūtīts pēc pasūtījuma sagatavošanas.
Ielikt grozā

Sautējuma gaļa (Beef Shank)

Garša

Bagātīga, izteikta liellopa garša

Tekstūra

Šķiedraina ar dzīslām, pēc gatavošanas kļūst maiga

Pagatavošana

Lēnā gatavošana, sautēšana

Kur izmantot

Gulašs, sautējumi, zupas

No liellopa kakla daļas (tieši pirms kakla karbonādes) un stilba daļas ap Osso Buco mēs iegūstam īpašu sautējuma gaļu. Tā izceļas ar biezām dzīslām un spēcīgu garšas raksturu.

Šis Latvijā mazāk pazīstamais griezums ir īsts atklājums liellopu gaļas sautējumiem – tā bagātīgais kolagēna un saistaudu saturs lēnā gatavošanā pārvēršas zīdainā mērcē, radot neatkārtojamu garšas dziļumu.

Gatavošana prasa laiku un pacietību, bet rezultāts to vērts – maiga gaļa ar piesātinātu garšu.

Lēnai gatavošanai izmēģiniet arī mūsu liellopa vaigus vai jaunlopa stilbu bez kaula – arī tie lieliski derēs sautējumiem un zupām.


Rūpīga iepakošana un uzglabāšana

Liellopa sautējuma gaļu iepakojam vakuumā, kas pasargā to no oksidēšanās. Šis iepakojums saglabā produkta svaigumu un novērš pelēkas nokrāsas veidošanos – pazīmi, ka gaļā sākušas vairoties baktērijas un tā vairs nav piemērota lietošanai svaigā veidā.

Ražošanā uzglabājam gaļu 0 līdz +2°C temperatūrā. Šādos apstākļos vakuumiepakota gaļa var saglabāt kvalitāti līdz 2–4 mēnešiem, taču uz etiķetes norādām 8 dienu termiņu. Tas tāpēc, ka mājas ledusskapī temperatūras svārstības un biežā durvju virināšana saīsina produkta derīguma laiku. 

Lai baudītu augstāko kvalitāti, sekojiet uz iepakojuma norādītajiem uzglabāšanas nosacījumiem.


Kā vislabāk pagatavot liellopa sautējuma gaļu

Svarīgi: gaļai nepieciešams ilgs, lēns gatavošanas process, lai saistvielas un kolagēns pilnībā izkustu.

  • Cepeškrāsnī: 150°C temperatūrā 2.5-3 stundas, līdz gaļa kļūst maiga.
  • Multikatlā vai lēnvāres katlā: 8-10 stundas zemā režīmā (77-80°C).
  • Uz plīts: lēna vārīšana zem vāka pie minimālas temperatūras 2-3 stundas.


Kā mums patīk pasniegt liellopa sautējuma gaļu

  • Ungāru Gulašs – Sautēts paprikas-tomātu mērcē ar ķimenēm un kartupeļiem.
  • Austriešu Bierfleisch – Tumšajā alū sautēts ar sīpoliem un sinepju mērci.
  • Vācu Rindfleischsuppe – Dzidrā buljona zupa ar sakņu dārzeņiem un nūdelēm.





03.04.2025
No "Ceplīšiem" saņemtais sūtījums - liellopa gaļa un cūkas ribiņas - ļoti garšoja, bet suņi ar lielu sajūsmu grauza sazāģēto kaulu pusītes un ripiņas! Paldies, Ceplīši! Un priecīgas Lieldienas!
04.03.2025
ĻOTI LABS
28.10.2024
10
15.10.2024
110% kvalitate
13.05.2024
Ļoti laba, svaiga un garšīga. Vienmēr mūsu pirmā izvēle
19.01.2024
Vislabākā. Bez Ceplīšu gaļas mūsu ikdiena nav iedomājama
20.12.2023
Vēl neesmu gatavojusi.
19.11.2023
Labāku nevar vēlēties!
16.11.2023
Super
16.11.2023
Kā vienmēr laba
13.11.2023
Очень хороший товар.Супер
21.10.2023
Ļoti labi kvalitāte.
07.10.2023
Ļoti svaiga un mīksta gaļiņa! Pašai gan nesanāca šoreiz neko pagatavot, bet mana 'kvalitātes mēraukla" kaķis novērtē uz 100%! Nākamreiz noteikti gatavošu arī pati!!! PALDIES!!!
03.10.2023
Izcila
05.09.2023
Labs
27.08.2023
Nu ļoti sulīgs sautējums sanāk! Gaļa mīksta un garšas pilna!
02.07.2023
Svaiga un garšīga
16.04.2023
laBa
14.03.2023
Vēl neesmunpgatavojusib