Formēta burgeru gaļa 80/20 (120g x 2gb)

Realizācijas laiks 10 dienas Aptuvenais svars gabalā 0.24 kg Cena par 1 kg € 18.15
Zaļā karotīte
Izvēlies apjomu
Produktu iespējams iegādāties tikai gabalā.
1 gab € 4.36
2 gab € 8.71
3 gab € 13.07
4 gab € 17.42
5 gab € 21.78
6 gab € 26.14
Precīzs svars tiks norādīts rēķinā, kas tiks nosūtīts pēc pasūtījuma sagatavošanas.
Ielikt grozā

Burgeru kotletes – formēta burgeru gaļa 80/20 (120g x 2gb)

Svaigas un profesionāli formētas burgeru kotletes no īpaši selekcionētiem steika lopiem līdz 30 mēnešu vecumam. Ideāli sabalansēts 80% liesas gaļas un 20% tauku saturs, kas nodrošina nevainojamu garšu un sulīgumu.

Iepakojumā 2 burgeru kotletes pa 120 gramiem, 10 cm diametrā. 

Burgeru kotlešu gaļa ir apstrādāta caur smalkāku sietu nekā parastā maltā gaļa, radot vienmērīgu tauku sadalījumu. Tas palīdz burgeriem saglabāt formu cepšanas laikā.

Vienkāršs un tīrs sastāvs – tikai 1% sāls, bez papildu garšvielām. Jūs varat pievienot savas iecienītās garšas un radīt perfektu burgeru!

Pieejamas arī lielākas 150 g burgeru kotletes, kā arī klasiskais 80/20 burgera gaļas maisījums pašu mājas eksperimentiem.


Rūpīga iepakošana un uzglabāšana

Liellopa burgeru kotletes iepakojam vakuumā, kas aizsargā tās no oksidēšanās. Šis iepakojums saglabā produkta svaigumu un novērš pelēkas nokrāsas veidošanos – pazīmi, ka gaļā sākušas vairoties baktērijas un tā vairs nav piemērota lietošanai svaigā veidā.

Ražošanā uzglabājam gaļu 0 līdz +2°C temperatūrā. Šādos apstākļos vakuumiepakota gaļa var saglabāt kvalitāti līdz 2–4 mēnešiem, taču uz etiķetes norādām 10 dienu termiņu. Tas tāpēc, ka mājas ledusskapī temperatūras svārstības un biežā durvju virināšana saīsina produkta derīguma laiku. 

Lai baudītu augstāko kvalitāti, sekojiet uz iepakojuma norādītajiem uzglabāšanas nosacījumiem.


Kā pagatavot perfektu vidēji izceptu liellopa gaļas burgeru

  1. Kotletes ir jau ideāli formētas 2 cm biezumā.
  2. Cepiet uz karstas pannas (200°C) 5-6 minūtes katrā pusē vidējai gatavībai (60-65°C iekšpusē). Ideāli sulīgam burgeram centram jāpaliek viegli rozā.
  3. Grilējot, cepiet 5 minūtes katrā pusē. Var grilēt tieši virs karstuma, jo tauku saturs aizsargā no izžūšanas.
  4. Ļaujiet gaļai 3-5 minūtes "atpūsties" pirms pasniegšanas – šajā laikā gaļas sulas vienmērīgi sadalīsies, padarot burgeru vēl sulīgāku.



Kā mums patīk pasniegt burgerus

  • Klasiskais burgers – Kraukšķīga brioche maizīte, sulīgs gaļas plācenis, čedaras siers, karamelizēti sīpoli un mājas burgeru mērce.
  • BBQ burgers – Grauzdēta sēklu maize, gaļas plācenis ar BBQ glazūru, bekons, marinēti gurķīši un cepti sīpoli.
  • Gourmet burgers – Ciabatta maizīte, gaļas plācenis, zilais siers, rukola un balzamiko mērce.



07.01.2025
Ok
18.07.2024
Kas, kas var būt labāks par šo! Paldies, paldies,paldies. Iesaku- nenožēlosiet!
02.07.2024
Ļoti garda gaļa perfektajam burgerītim. Saformēts, safasēts tā, lai vajadzētu tikai sagatavot. Noteikti sūtīšu vēl, lai nav jāuztraucas, kā vienmērīgi sadalīt gaļu pa burgeriem, kā lai izformē perfektu "kotleti" - te viss izdarīts un pieejams. Paldies.
06.02.2024
Ļoti garšīgi burgerīši! Pērku atkārtoti.
18.07.2023
Loti laba gala
20.11.2022
Ļoti ērti sapakots un protams gaļa garšīga, carnivore diētas piekritējam patiks
07.06.2022
lieliska forma un garša