Liellopa Osso Buco

Realizācijas laiks 6 dienas Svars var mainīties +/-200-500 g Cena par 1 kg € 12.10
Zaļā karotīte
Izvēlies apjomu
0.5 kg € 6.05
1 kg € 12.10
1.5 kg € 18.15
2 kg € 24.20
2.5 kg € 30.25
3 kg € 36.30
3.5 kg € 42.35
4 kg € 48.40
Precīzs svars tiks norādīts rēķinā, kas tiks nosūtīts pēc pasūtījuma sagatavošanas.
Prece ir izpārdota

Liellopa stilbs Osso Buco

Garša

Bagātīga, dziļa liellopa garša, pateicoties kaulam un smadzenēm

Tekstūra

Stingra, lēni gatavojot kļūst maiga

Pagatavošana

Lēna sautēšana, vārīšana buljonā vai vīnā

Kur izmantot

Osso Buco, ragu, lēni sautēti ēdieni

Osso Buco ir tradicionāls griezums no liellopa apakšstilba ar stobra kaulu, kas tiek izmantots klasiskajā Milānas virtuvē.

Sākumā gaļa ir stingra un šķiedraina, bet lēnā gatavošanas procesā kolagēns kūst, un gaļa kļūst maiga un sulīga. Kaulu smadzenes gatavošanas laikā papildina garšu, piešķirot ēdienam bagātīgu, samtainu raksturu. 

Tāpat kā liellopa vaigiem vai Short Ribs ribiņām, arī stilbam nepieciešama lēna un pacietīga gatavošana zemā temperatūrā. Tomēr pūles noteikti atmaksājas – rezultātā iegūsiet īpaši maigu gaļu ar dziļu garšu.


Rūpīga iepakošana un uzglabāšana

Mēs sagriežam Osso Buco ideālā biezumā, tad rūpīgi notīrām no kaulu putekļiem un liekajiem taukiem. 

Pēc tam iepakojam vakuumā, kas aizsargā gaļu no oksidēšanās. Šis iepakojums saglabā produkta svaigumu un novērš pelēkas nokrāsas veidošanos – pazīmi, ka gaļā sākušas vairoties baktērijas un tā vairs nav piemērota lietošanai svaigā veidā.

Ražošanā uzglabājam gaļu 0 līdz +2°C temperatūrā. Šādos apstākļos vakuumiepakota gaļa var saglabāt kvalitāti līdz 2–4 mēnešiem, taču uz etiķetes norādām 6 dienu termiņu. Tas tāpēc, ka mājas ledusskapī temperatūras svārstības un biežā durvju virināšana saīsina produkta derīguma laiku. 

Lai baudītu augstāko kvalitāti, sekojiet uz iepakojuma norādītajiem uzglabāšanas nosacījumiem.


Kā vislabāk pagatavot Osso Buco

Sagatavošana:

  1. Nosusiniet gaļu ar papīra dvieli un apkaisiet ar sāli un pipariem
  2. Apbrūniniet gaļu karstā pannā ar taukiem vai eļļu no visām pusēm līdz zeltainai krāsai
  3. Pievienojiet aromātiskos dārzeņus (sīpolus, burkānus, seleriju) un apcepiet 2–3 minūtes
  4. Pielejiet pannā baltvīnu vai buljonu un ar karoti viegli nokasiet apbrūninātos gabaliņus, lai tie sajaucas ar šķidrumu un piešķir ēdienam vēl vairāk garšas

Gatavošanas metodes:

  • Lēnā sautēšana: 160°C temperatūrā 2.5–3 stundas, līdz gaļa viegli atdalās no kaula
  • Cepamtraukā cepeškrāsnī: 150°C temperatūrā 3–4 stundas, ik pa 30 minūtēm aplaistot ar šķidrumu
  • Lēnvāres vai multivarāmajā katlā: 8–10 stundas zemā režīmā (77-80°C) vai 6–7 stundas vidējā režīmā (85-90°C)
  • Sous Vide metode: 85°C temperatūrā 18–24 stundas perfektam maigumam

Svarīgi: Gaļai jāļauj lēnām izšķīdināt kolagēnu – tieši tas piešķir stilbam tā leģendāro maigumu un bagātīgo garšu. Ideālā gatavošanas temperatūra ap 88–90°C gaļas iekšienē nodrošina perfektu maigumu.


Kā mums patīk pasniegt Osso Buco

  • Osso Buco baltvīnā – Klasiski sautēts ar gremolatu Milānas stilā, pasniegts ar safrāna risoto
  • Ragu ar Osso Buco – Bagātīgs lēni gatavots gaļas ragu ar sarkanvīnu, pasniegts ar makaroniem vai polenta
  • Osso Buco sautējums ar žavētām plūmēm – Sildošs un saldens sautējums ar plūmēm un dārzeņiem




28.10.2024
10
09.10.2024
Brīnišķīgs buljons. Plus vēl gaļas pankūkas, nu īsts vācu ēdiens:)
28.09.2024
No tās iznāk spēcīgs liellopa buljons visiem gadījumiem - no gaļas pankūkām, līdz sakņu mikslim diētiskiem nolūkiem. Ļoti ērti uzglabājams .
12.09.2024
10
05.09.2024
Ļoti laba marinādes recepte, to neviens nevar atkārtot, jo pārspēj visas garšīgās. Pikanti.
27.08.2024
Labi noder liellopa buljona pagatavošanai. Pēc tam kaut vai gatavo frikadeļu zupu. Ātri un ērti.
15.08.2024
Izvārīju buljonu, nevis sautēju pēc receptes ar saknēm. Buljons izvārījās superīgs, smaržīgs, ar nedaudz gnocchi makaroniem iznāca lieliska zupoa.
06.08.2024
Visa, kā vienmēr, labs!
05.08.2024
Izmantoju buljona pagatavošanai, kā sastāvdaļu gardai frikadeļu zupai. Nu iznāk labi, kad es jums saku.
18.05.2024
No tā iznāk lielisks buljons - sakņu zupai, makaronu zupai, vai frikadelēm. Galu galā var jau arī cept un sautēt
06.04.2024
Neesmu nekad gatavojis oriģinālo recepti osso buco, bet pagatavojis buljonu frikadeļu zupai. Buljons ir labs. Domāju kādreiz tomēr pagatavot īsto osso buco. Kā ir , tā ir.
03.03.2024
Teicami
07.02.2024
suņi sajūsmā
06.01.2024
iznāk laba zupa
26.12.2023
kā par brīnumu ar nedaudz gaļu.
20.12.2023
iznāk ļoti labs buljons.
13.12.2023
Как всегда отличный товар!! Свежайшее мяско
10.12.2023
10
04.12.2023
Labs izmērs , gardi
04.11.2023
Очень довольна! Мяско вкусное и свежее. Доставка быстрая прямо до дверей
13.10.2023
Loti labi sagriests, labs svars katram
20.09.2023
Garšīgi.
24.08.2023
Viss ļoti labi!
01.05.2023
Tieši tā, kā vajag.
12.04.2023
Izcila
14.03.2023
Mums garšo
08.03.2023
Izcila gaļas kvalitāte
08.02.2023
Vienmēr gardi!
05.02.2023
Šādus Osso Buco jau esmu pircis, nešaubos, ka arī šie būs lieliski - vispirms stundiņu vai divas pakūpināt grilā 100 - 120 C temperatūrā, pēc tam ietīt follijā un gatavot līdz iekšējā gaļas temperatūra sasniedz vismaz 93 grādus pēc Celsija. Protams, pievienojot garšvielas.
21.12.2022
Augsta kvalitāte
09.12.2022
Pareizā biezumā sagriezta gaļa, kvalitatīva
15.11.2022
Gardi
03.10.2022
Gabalu izmēri ir lieliski porcijai un gaļa ir super mīksta un garda.
13.09.2022
Ļoti labs produkts, precīza piegāde un priekš gatavošanas apmēram vienāds porciju lielums, piemērojams katra dalībnieka varēšanai. Produkts ļoti tīrs, veikalā nopērkamajiem bieži kaula putekļu piedeva. Paldies. Pie vajadzības atkal izmantošu.
06.09.2022
Garšīga!
08.08.2022
супер
09.07.2022
такого красивого и вкусного мяса мы ещё не видели
30.03.2022
Vienmēr priekšzīmīgi.
29.03.2022
10
23.03.2022
ZUPA SANAK GARSA)))))). Вкусный супчик получился))))
18.03.2022
Teicama kvalitāte
24.01.2022
Thank you so much for an efficient delivery delivery and a good service. Most importantly, all meat positions we’ve ordered look fresh and are of high quality. We will be definitely using your services again and wish your Team a continuous success! With kind regards, Tatiana
20.12.2021
labi
16.12.2021
kvalitatīs!
12.12.2021
Laba, svaiga gaļa.
16.11.2021
Laba, svaiga gaļa.
08.09.2021
labs gan pašiem, gan četrkājainiem draugiem
06.09.2021
Garšīgs un svaigs
01.09.2021
10
18.07.2021
10
27.06.2021
Ļoti svaiga gaļa
17.06.2021
mājas sargs pārlaimīgs
16.06.2021
10
12.05.2021
10
04.05.2021
Paldies, visas ēdamlietas ļoti kvalitatīvas!
27.04.2021
Kvalitatīva gaļa.
21.04.2021
10
29.03.2021
10
09.03.2021
Labs
09.03.2021
Labs
09.03.2021
Labs
17.02.2021
Ļoti labas ribiņas, iegādāšos arī turpmāk.
06.01.2021
Ribiņas ir lieliskas, daudz gaļa un gandrīz nemaz treknuma!
04.01.2021
10
18.12.2020
Paldies,svaiga un garšīga!
10.12.2020
Ļoti laba kvalitāte
05.12.2020
Ļoti labs gaļas producija, kā arī uzslava preces saiņotājiem:) un piegādei! Paldies
29.11.2020
☆☆☆☆☆