Produkta izgatavošana sākas no pareizā kautķermeņa atlases. Kritēriji ir jaunlopa kopējais veselības stāvoklis, svaigs kaušanas datums tā nobarojuma pakāpe un tauku daudzums uz kautķermeņa. Tad kautķermeni sadalam pa produktiem, kur uz nogatavināšanu liekam veselu gabalgaļu no kura pēc nogatavināšanas varam izgriezt Ribey steikus.
Atlasītos produktus ievietojam kamērā, kur tas nogatavojas vismaz 30 dienas. Nogatavināšanās procesā produkts ir zaudējis daudz sava sākotnējā svara.
Pēc tam produktu sagatavojam attiecīgi pēc pasūtījumiem. Produktu pirms svēršanas un pakošanas mēs apstrādājam, nogriežot virsējo apkaltušo produkta kārtu, zem kuras ir neticami patiess nogatavotas filejas aromāts. Katrs produkts tiek gatavots piegādes dienā.
Katrs klients var pasūtījuma komentārā pievienot savas vēlmes par produktu, kā piemēram - vēlos produktu, kas gabalā svērtu apmēram 600g vai kā savādāk sagatavotu. Un mēs to varēsim sagatavot pēc Jūsu individuālā pasūtījuma.
Paldies, ļoti laba gaļa un izcils serviss! Noteikti sūtīsim vēl.
Labas kvalitātes ribeye.
Ātra piegāde, steiki lieli un garšīgi. Nedaudz vairāk speķa kā gribētos bet garšīgi!!
Perfekti
Saimnieki par izmēriem nemelo. Abi gabali maksimāla izmēra. Gaļa lieliska, saucamais "marbling" arī līmenī. Iesaku visiem, garām neaizšausiet :)
Kā vienmēr izcili!
Ja vēl būtu iespēja saņemt briedinātu steiku, būtu vēl labāk.
Gaļas gabals tiešām liels, speķis varēja būt mazāk, bet tā noteikti ir gaumes lieta. Vieņigais mīnus, gaļas gabalam vienā daļā izcili mīksta, bet otrā sausāka. Varbūt tikai sakritība. Noteikti sūtīšu vēlreiz :)
Katrs, kurš var pagatavot un novērtēt 3-4 cm biezu dry-aged steiku nebūs vīlies!
Te pat nav ko teikt… Izcila kvalitāte!