Liellopa tauki ir sens, bet mūsdienās nepelnīti aizmirsts virtuves dārgums. Kad tos izkausē, iegūstat taukvielu ar augstu dūmošanas punktu (250°C) – ideāli fritēšanai un cepšanai karstā pannā.
Atšķirībā no parastajām augu eļļām, liellopa tauki ne tikai labāk iztur augstu temperatūru, bet arī piešķir ēdieniem bagātīgāku garšu un satur dabiskos A, D, E un K vitamīnus.
Par dzīvnieku taukiem mūsu senči zināja ko gudru – tie ir svarīgi veselīgam hormonu līmenim, vielmaiņai un stiprai imunitātei. Turklāt liellopu taukos ir daudz labāks omega-3 un omega-6 taukskābju balanss nekā augu eļļās, kur omega-6 mēdz būt par daudz.
No liellopa taukiem var pagatavot gan tradicionālus ēdienus un keto uzkodas, gan izmantot tos dabiskajā kosmētikā un saimniecībā.
Liellopa taukus iepakojam vakuumā, kas aizsargā tos no oksidēšanās un saglabā produkta svaigumu. Lai baudītu augstāko kvalitāti, sekojiet uz iepakojuma norādītajiem uzglabāšanas nosacījumiem.