Produkta izgatavošana sākas no pareizā kautķermeņa atlases. Kritēriji ir jaunlopa kopējais veselības stāvoklis, svaigs kaušanas datums tā nobarojuma pakāpe un tauku daudzums uz kautķermeņa. Tad kautķermeni sadalam pa produktiem, kur uz nogatavināšanu liekam veselu gabalgaļu no kura pēc nogatavināšanas varam izgriezt Porterhouse, T bone un Striploin steikus.
Atlasītos produktus ievietojam kamērā, kur tas nogatavojas vismaz 30 dienas. Nogatavināšanās procesā produkts ir zaudējis daudz sava sākotnējā svara.
Pēc tam produktu sagatavojam attiecīgi pēc pasūtījumiem. Produktu pirms svēršanas un pakošanas mēs apstrādājam, nogriežot virsējo apkaltušo produkta kārtu, zem kuras ir neticami patiess nogatavotas filejas aromāts. Katrs produkts tiek gatavots piegādes dienā.
Katrs klients var pasūtījuma komentārā pievienot savas vēlmes par produktu, kā piemēram - vēlos produktu, kas gabalā svērtu apmēram 600g vai kā savādāk sagatavotu. Un mēs to varēsim sagatavot pēc Jūsu individuālā pasūtījuma.
Ļoti mīksts un garšīgs
Заказываю не в первый раз. Суперское мясо!!
Ļoti labs, mīksts, viegli pagatavojams
Tiešām labs! Paņēmām testam, ņemsim vēl :)
ļoti garšīgs
super
Fantastiska gaļa un superīga apkalpošana
Ideāls
Ideāls
Piesātināta, laba garša. Iesaku ņemt lielākus gabalus.
Skasti izgriezta gaļa