Gaļas piegāde Jums Gulašzupa

25.04.2022

Gulašzupas sastāvdaļas

0,5 kg jaunlopa gulašs;

✅ 2 vidēja izmēra sīpoli;

✅ 4 ķiplou daiviņas;

✅ 3 lieli burkāni;

✅ 1 paprika;

✅ 3 lieli kartupeļi;

✅ 300 g tomātu mērce (mēs izvēlamies Rundāles);

✅ Garšvielu maisījums Carmencita Carne IBERIAN (pērkam Sky&More);

✅ Sāls pēc garšas;

✅ Olīveļļa un sviests gaļas un dārzeņu apcepšanai;

✅ 3l ūdens.

 

 

Pagatavošana

Viss ir vienkārši:

  1. Tiem kuriem patīk lielāki gaļas gabaliņi, tie jau sagriezto gulašu tikai apcep, bet, ja tomēr patīk mazāki, tad šos mazos gabaliņus sagriež vēl sīkāk un apcep eļļā un sviestā.
  2. Nomizojam, nomazgājam un sagriežam sīpolus, ķiplokus, burkānus un papriku.
  3. Apcepam sīpolus, pēc tam ķiplokus, burkānus un papriku.
  4. Sajaucam apceptos dārzeņus kopā ar gaļu, pievienojam tomātu mērci un garšvielu maisījumu. Atstājam visu, lai sautējas pusstundu uz vidējas uguns. Mums ir elektriskā plīts, tad liekam uz 6. 
  5. Nomizojam, nomazgājam, sagriežam kartupeļus un pievienojam tos, lai sautējas kopā jau ar pārējām sastāvdaļām. 
  6. Kad kartupeļi un gaļa izsautējušies mīksti, tad slēdzam nost uguni un pievienojam sāli pēc garšas. 

 

Un tas ir arī viss! 

 

Pasniedzam kā vēlamies - ar krējumu, zaļumiem, čabatas vai citas maizes šķēlīti. 

 

Lai labi garšo!